Rotterdammers voor Rotterdammers

Geïnspireerd door mooie landelijke initiatieven hebben wij, speciaal voor onze stadgenoten, een Rotterdams assortiment samengesteld. Hiermee richten we ons op alle Rotterdammers die elkaar willen helpen, dus ondernemers en burgers.

‘Helpen’ door rekening te houden met elkaar en door een ander op te vrolijken. Maar ook ‘helpen’ door bijvoorbeeld eens de hond uit te laten of boodschappen te doen voor een buur in nood.

We vinden het belangrijk dat dit initiatief zo breed mogelijk gedragen wordt onder de Rotterdammers. Wij benadrukken daarom dat we hier absoluut niets aan willen verdienen. Het verzenden van pakketjes is prijzig en we blijven graag doneren aan het Rode Kruis. We vragen daarom je begrip voor de minimale bijdrage. Zo hopen we door te kunnen gaan, zolang dit nodig is. We gaan samen de strijd aan en komen hier sterker uit. #ditdoenwesamen!

Wil je als ondernemer een bijdrage leveren aan dit Rotterdamse initiatief en helpen aan lokale bekendheid? Neem dan contact met ons op!

Bestel nu het Rotterdampakket voor maar € 2,50 + verzendkosten

Inhoud Rotterdam basis pakket:

  • 3 x 2 A3 posters. Hang de poster voor je raam om aan te geven dat je hulp aanbiedt, of deze juist kan gebruiken!
  • 25 ansichtkaarten. Bezorg je mede-Rotterdammers een kaartje waarin je laat weten dat je voor ze klaar staat of bezorg ze in ieder geval een lach om hun gezicht!