Dit doen we samen!

Dit doen we samen!

Communicatie is nu misschien wel belangrijker dan ooit. Ondernemers zijn verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen 1,5 meter afstand van elkaar houden. Maar misschien wil je vooral ook laten weten dat collega’s, klanten en relaties (weer) welkom zijn en werkzaamheden, misschien in aangepaste vorm, worden voortgezet? Of wil je je medewerkers & collega’s bedanken of een hart onder de riem steken met een persoonlijk kaartje?!

Hoe dan ook, je wil de band met medewerkers, klanten en partners behouden en versterken, op een zo veilig mogelijke manier!

Omdat wij graag ons steentje bijdragen, zijn we het initiatief #ditdoenwesamen gestart om je te ondersteunen met nuttige communicatieproducten. Het produceren van communicatiemiddelen is namelijk onze expertise. Daarmee kunnen we Nederland helpen, dat is “onspakkie-an!”.

We snappen dat iedere branche en elke onderneming andere communicatie uitingen behoeft. We hebben daarom een aantal standaardmiddelen gecreƫerd en bieden ook de mogelijkheid om deze te personaliseren met bijvoorbeeld je eigen logo, webpagina en contactgegevens.

Ons supersnelle team staat voor je klaar om je hiermee te helpen!